<span style="font-weight: bold;"> &nbsp; &nbsp; &nbsp; '' TIMPUL ESTE CEEA CE AVEM CEL MAI PUTIN. '' &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;ERNEST HEMINGWAY </span>

      '' TIMPUL ESTE CEEA CE AVEM CEL MAI PUTIN. ''                                            ERNEST HEMINGWAY

Despre noi

 

     Povestea firmei incepe in timp, printr-un talent innascut, cu dorinta de a cunoaste cat mai multe despre gradinarit,despre frumos, despre cum simtim mai profund natura. 

     Cu studii superioare si cercetari in domeniul peisagistic, cu pasiune si daruire pentru a infrumuseta gradinile,sediile de firme, gradinitele, casele particulare, spatiile publice, a luat fiinta, firma noastra, GARDEN 4 YOU S.R.L. 

   Echipa noastra este formata din tineri ingineri horticultori talentati dornici pentru a va crea un spatiu unic, o gradina de vis, gradina mult dorita. 

    Stim cu toti si recunoastem de fiecare data ca ''timpul parca zboara'' si nu avem timp pentru activitatiile ce tin de gradinarit.De aceea, incercam prin serviciile oferite sa va facem timpul mai mult pentru d-voastra, pentru familie sau prieteni.  

De ce clientii ne aleg pe noi ?
Talent 
Talentul nostru se vede in ceea ce reusim sa facem frumos in amenajarea gradinii d-voastra lucrand cu entuziasm si cu pasiune.
Servicii profesionale 
Studii in domeniu peisagistic, creativitate, punctualitate, seriozitate
Consultanta gratuita 
DA !!!

Beneficiati de consultanta gratuita, inainte si dupa terminarea lucrarii!

Preturi in functie de bugetul de care dispui 
Preturile variaza in functie de complexitatea lucrarii
Ce spun clienții noștri...